Metalen-dierfiguren

Metalen-dierfiguren

WELKOM

Welkom op de website van metalen dierfiguren. Met metalen dierfiguren bedoelen wij gewoon decoratiefiguren of decoratieobjecten gemaakt van metaal in de vorm van een dier.Dat kan natuurlijk elk soort dier zijn. Een woning staat altijd al vol met decoratieobjecten zoals beeldjes van bijvoorbeeld keramiek of porselein dus wat dat betreft is het niet zo bijzonder.Echter de laatste jaren zie je steeds meer van dergelijke decoratieve figuren gemaakt van metaal.En dat is dat vaak ook nog eens gerecycled metaal.Het gebruik van gerecyclede materialen is best wel hip geworden de laatste tijd.Of dat nu metaal, hout of een ander soort materiaal is dat maakt niet uit als het maar gerecycled is.De metalen figuren die U hier op deze pagina ziet zijn ook bijna allemaal met de hand gemaakt en beschilderd.Vaak is dat geen massa productie al lijkt het er soms wel op want de vraag naar deze handgemaakte leuke metalen dieren is erg groot.Bekijk alle afbeeldingen op deze website maar eens en misschien zit er wel een leuk exemplaar voor U bij.

Metalen Haan

Een mooi groot metalen decoratiebeeld voor binnen of buiten in de achtertuin.Het is een tuinbeeld in de vorm van een haan.Dit beeld is geheel met de hand vervaardigd en is daarna met de hand beschilderd in deze fantastische kleuren

naar de website

Uilen op een Tak

Hier ziet U een erg leuk modern metalen dierenbeeldje in de vorm van twee uilen zittend op een tak.Het is een modern uitziend beeldje die door de kunstenaar met de hand is beschilderd.Het is ook een leuk exemplaar om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Muurdecoratie Vissen

Een hele leuke en mooi afgewerkte metalen wanddecoratie in de vorm van een school vissen.

naar de website

Vogels op Tak

Een erg leuk decoratief dierfiguur in de vorm van twee vogels zittend in op een tak.Het is een prachtig in elkaar gezet dierenbeeldje waarvoor gerecycled metaal is gebruikt.Dit perfect afgewerkt beeldje kan makkelijk gecombineerd worden in verschillende woonstijlen.

naar de website

Olifant Metaal

Hier ziet U een metalen olifantenbeeld met zijn slurf omhoog.Het is een vrolijk gekleurd decoratiebeeld waarbij vooral de zilverkleurige grote oren opvallen.

naar de website

Maanvissen

Hier ziet U een mooie en vooral sfeervolle muurdecoratie gemaakt van hergebruikt metaal. Het betreft een school maanvissen in een verticaal model.

naar de website

Zwerm Vogels

We zien steeds vaker vogels of een zwerm vogels als wandobject.Ook hier zien we weer een leuk exemplaar 3D object voor aan de muur.

naar de website

Metalen Tuinbeeld Pauw

Metalen tuinbeelden zijn erg leuk en decoratief.Vaak worden de metalen beelden gebruikt op het gazon maar ook op het terras of in de veranda kom je ze wel eens tegen

naar de website

Vliegende zwaluwen

Hoewel de vorm van deze wanddecoratie ook prachtig is zijn de keuren toch wel het meest opvallends.Een combinatie van petrol-blauw en goud maken van deze vliegende zwaluwen een prachtig muurobject wat een aanwinst zal zijn voor ieder interieur.

naar de website

Kaketoe

Een prachtig metalen dierfiguur in de vorm van een kaketoe.Het is een modern uitziend kleurrijk dierenbeeld welke geheel met de hand is gemaakt door een kunstenaar.

naar de website

Zwerm Ganzen

Hier ziet U een metalen wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende ganzen. De kleuren zijn een beetje grauw grijs of leverkleur.

naar de website

Kokmeeuw

Wie ket de kokmeeuw niet als mooie grote imposante vogel.Hier ziet U een dierenbeeldje in de vorm van een kokmeeuw.Het is een handgemaakt exemplaar en beschilderd in mooie kleuren.

naar de website

Koppel Flamingo`s

Hier ziet U twee bij elkaar behorende metalen dierfiguren voor in de tuin.Het zijn twee flamingo`s die door de kunstenaar netjes zijn beschilderd

naar de website

Flamingo`s

Een prachtige en stijlvolle metalen muurdecoratie in de vorm van een aantal flamingo`s

naar de website

Kudde Olifanten

Deze grote metalen wanddecoratie in de vorm van een kudde lopende olifanten is van het Nederlandse merk Mondiart. Dit bijzondere woonmerk is bekend door zijn hele grote bijzondere wanddecoraties van metaal, glas, kunststof en canvas schilderijen.

naar de website

Kleurrijke Eend

Een eend als decoratie-figuur komt eigenlijk niet heel veel voor.Hier ziet U we een decoratie-eend gemaakt van hergebruikt metaal.Het dierenbeeldje is voorzien van heldere moderne kleuren.Combineer dit metalen beeld met een metalen wanddecoratie met dezelfde keuren.

naar de website

Dierfiguur Metalen Uil

Een uil is al tientallen jaren een item welke gebruikt wordt om een dierenbeeldje van te maken.Hier ziet U ook weer een uil als decoratiebeeld.Heet beeldje is in dit geval gemaakt van hergebruikt metaal en daarna netjes met de hand beschilderd

naar de website

Dierfiguur Fazant

Een bijzonder mooie dierenbeeld in de vorm van een fazant.Let vooral eens op de mooie kleuren van deze vogel.

naar de website

Metalen Kaketoe

Hier ziet U een bijzonder mooi en realistisch nagemaakte kaketoe van metaal.Het een zeer decoratief object.

naar de website

Metalen Haan

Een erg leuke en sfeervolle metalen haan als decoratieobject in de woning.Het is een handgemaakt object geschikt voor verschillende interieurstijlen.

naar de website

Uil

Kijk deze uil hier eens staan.Het is echt een trotse uil gemaakt van hergebruikt metaal.Dierfiguren als deze doen het altijd wel goed in een modern interieur.

naar de website

Haan Rambo

Een mooie grote roodbruine metalen haan van meer dan een halve meter hoog.Het is dan ook een decoratieobject weke geschikt is voor de tuin.

naar de website

Metalen Haan - Ecru - Wit

Ook deze mooie imposante metalen haan is ruim hoger dan een halve meter.Dit exemplaar is voor een groot deel met de hand gemaakt en daarna met de hand geschilderd.

naar de website

Metalen Vissen

Een erg leuk en sfeervol metalen muurobject in de vorm van een school zwemmende vissen.Het is geen hele grote maar toch prachtig muurobject in een metaal-kleur.

naar de website

Zwerm Ganzen

Hier ziet U een prachtige ijzeren muurdecoratie in de vorm van een zwerm ganzen.Deze wanddecoratie is geheel met de hand vervaardigd en heeft een 3D uiterlijk.Echt een prachtig en decoratief object wandobject voor elk interieur.

naar de website

Blauwe Parkiet

Een parkiet is een mooie vogel en is bij veel mensen te vinden in de woonkamer.Hier ziet U een mooi vervaardigd ijzeren decoratie beeld in de vorm van een parkiet.Het is een blauwe parkiet en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

naar de website

Toekan metalen dierfiguur

Een toekan is een prachtige vogel en het is dan ook niet verwonderlijk dat daar een ijzeren decoratiefiguur van is gemaakt.Kijk eens naar die prachtige grote oranje snavel.Een decoratiebeeld als deze is een aanwinst voor elke tuin.

naar de website

Dierenbeeld Papegaai

Een mooi metalen dierenbeeld in de vorm van een papegaai.Het beeld is overwegend rood van kleur en kan ook buiten in de tuin gebruikt worden

naar de website

Haan Groot

Deze metalen haan is ongeveer een halve meter hoog dus het best wel een flink object in de woonkamer.Het is dan ook niet echt nodig om dit metalen dierenbeeld op een tafel te zetten of iets dergelijks.Hij kan gewoon op de vloer staan.

naar de website

Kippen en Haan

Hier ziet U een heel leuke muurdecoratie gemaakt van ijzer.De decoratie heeft het uiterlijk van een aantal kippen en een haan naast elkaar.Deze ijzeren decoratie is ongeveer een meter breed.

naar de website

Decoratie Flamingo

Hier ziet U een metaal decoratief figuur in de vorm van een flamingo.Het is een mooi afgewerkt exemplaar en voorzien van moderne keuren.

naar de website

Aluminium Bruin

Een bijzonder mooi kunstobject voor aan de muur in de vorm van een aantal vliegende zwaluwen met de kleuren aluminium en bruin.

naar de website